Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

0 Δικαιώματα: Είμαι ΠΑΙΔΙ, έχω ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ





























Χρώματα, χαμόγελα και αισιοδοξία. Ένας καμβάς ηλιόλουστος, στο υπόγειο της Στοάς του Βιβλίου, όπου και φέτος, για 12η χρονιά, η UNICEF βράβευσε τα σχολεία που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Τα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουν τα δικαιώματά τους".

Στη ζεστή γιορτή των παιδιών, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Δικαιωμάτων του Παιδιού, που γιορτάζεται στις 20 Νοεμβρίου, βραβεύτηκαν σχολεία από τη Λειβαδιά, τη Ναύπακτο, τα Χανιά, την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, το Αργοστόλι, τη Ρόδο, τα Γρεβενά, την Αθήνα, την Ηλιούπολη και τον Πειραιά. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Τα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουν τα δικαιώματά τους" υλοποιείται με τη συνεργασία του υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.


Είμασταν και μεις εκεί.... στις 16 Νοεμβρίου 2011. Αντιπροσωπεία μαθητών και μαθητριών του πρότζεκτ "Είμαι Παιδί, έχω Δικαιώματα" και του προγράμματος Comenius "Human Rights" του 3ου ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας "Μίλτος Κουντουράς" παραβρέθηκε στη βράβευση, προσκεκλημένη της κ. Ράνιας Μακρή, υπεύθυνης συνηγορίας της UNICEF.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου